AKVART galleria

Humalistonkatu 1
00250 Helsinki

www.akvart.fi
AKVART Galleria facebookissa

GALLERIAKESKIVIIKKO 1.11.2017

Avoinna: 11-20

Näyttely:  Historian havinaa ja meren lumoa

Kategoria: Yhteisnäyttely

Ohjelma: FABRIANOinACQUARELLO-info

Historian havinaa ja meren lumoa • 31.10 – 12.11.2017
Marja Malin Kreikan Pargassa ohjaaman kurssin näyttely
Anna-Liisa Järviaho, Maisa Kela, Sirkka Laurila, Kerttu Lindgren, Riitta Lindström, Eva (Leena) Männikkö, Heidi Pihlatie, Eeva Sajaniemi-Orpana, Ulla Siljander, Laila Suokorte, Marjatta Turunen

Akvarelleja

Näyttelyn tiedote Akvart Gallerian sivustolla:
http://akvart.fi/index.php?sivu=nayttelyt&kuva=198

Galleriakeskiviikkona  klo 18 infoilta FABRIANOinACQUARELLO

Italiassa vuosittain järjestettävä FabrianoInAcquarello -konventio näyttelyineen on kasvanut kahdeksassa vuodessa Euroopan suurimmaksi kansainväliseksi akvarellitaiteen tapahtumaksi, Tapahtuman järjestää Fabrianon kaupunki yhteistyössä Italian In Arte Associationin kanssa.

FabrianoInAquarello -konvention tavoite on edistää tapaamisia, yhteistyötä ja luovaa mielipiteen vaihtoa kansainvälisten akvarellistien, yleisön ja akvarellitaiteesta kiinnostuneiden välillä. Se tukee perinteisiä akvarellitekniikoita, ja haluaa samanaikaisesti inspiroida uudenlaista luovuutta ja avantgarde-menetelmiä, jotta uudet sukupolvet saadaan mukaan nostamaan akvarellitaiteen suosiota ja arvostusta. Konventiolla ei ole minkäänlaisia kaupallisia eikä poliittisia tavoitteita, vaan sen toimii veljeyden ja rauhan periaatteilla.

Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään Fabrianossa 3.–6.5.2018. Suomesta tullaan jälleen lähettämään järjestäjän sallima määrä akvarelleja edustamaan maatamme. Suomen leaderinä toimii Benita Suomi ja co- leaderinä Raxu Helminen.

Galleriakeskiviikkona 1.11.2017 galleria AKVARTIssa infoilta FABRIANOSTA klo 18. Benita Suomi on paikalla näyttämässä kuvia huhtikuun 2017 FABRIANO tapahtumasta ja samalla pääset kysymään 2018 Fabriano -hakuohjeista, jos olet pyrkimässä mukaan.

Suomen FabrianoInAcquarello -Facebook-ryhmä
Suomen FabrianoInAcquarello -hakuohjeet

 

Lemmikit: Sallittu

Esteettömyys: Katutasoon pääsee esteettä, kellarikerrokseen ei

Gallerian normaalit aukioloajat muulloin kuin Galleriakeskiviikkona:

Tiistai, torstai ja perjantai klo. 11 – 17
Keskiviikko klo. 11 – 20
Lauantai ja sunnuntai klo. 12 – 16