Galleria Artika

Uudenmaankatu 19-21
www.galleria-artika.com
Galleria Artika facebookissa

GALLERIAKESKIVIIKKO 1.11.2017

Avoinna: 17-20

Näyttely: PETRI MERTA – Andalusialainen koira ja muita maalauksia

Ohjelma:  Taiteilija on paikalla klo 17 -21 tarjolla myös pientä ohjelmaa ja tarjoilua. Lisäksi arvonta.

 

PETRI MERTA Andalusialainen koira ja muita maalauksia
24.10.2017 – 12.11.2017

Valojen ja värien vähetessä kaamoksen myötä ympäriltämme, kannattaa suunnistaa katsomaan kuvataiteilija Petri Merran persoonallista näyttelyä ”Andalusialainen koira ja muita maalauksia”.

Petri Merta on tamperelainen kuvataiteilija, joka vierailee jo toistamiseen Galleria Artikassa. Näyttelystä löydät myös Troijan puuhevosen sekä kaloja ja mereneläviä, jotka ovat pusertuneet maalipurkeista kankaalle elävinä ja värikkäinä.

Uusimpia töitä näyttelyssä on maalaus nimeltään ”Andalusialainen koira” – näyttelyn nimityö. ”Maalaus on viittaus kuuluisaan Dalin ja Bunuelin surrealistiseen lyhytelokuvaan, jota muistellessa teos syntyi kuin itsestään. Joskus ihmettelee itsekin, miten maalaus hakee muotoansa ja väriänsä, kunnes se yhtäkkiä tuntuu valmiilta: juuri tuollainen siitä pitikin tulla…”

Galleriakeskiviikkona taiteilija on paikalla ja kävijöiden kesken käydään arvonta.Kaikkien galleriakeskiviikossa yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Petri Merran litografia ”Itsetutkiskelua”, arvoltaan 320:-

Vedoksen koko on 40×50 cm. ja sitä on vedostettu 30 vedoksen sarja.

Onnea matkaan.

Taiteilija on tavattavissa Artikassa myös näyttelyn päättyessä 12.11. 2017 klo 12-16.