Info

Galleriakeskiviikkona galleriat pitävät ovensa auki iltaan asti ja kaikki kaupunkilaiset ovat kutsuvieraita. Galleriassa saa seurustella, nauraa, inspiroitua ja paasata – tai vain hengailla ja tavata kavereita. Siellä on ehkä bändi tai ilmaista pillimehua ja popcornia. Siellä on myös lupa viihtyä ja viipyä.

Galleriakeskiviikkoa vietetään 6 kertaa vuodessa, kolme kertaa syksyllä ja kolme kertaa keväällä kuun ensimmäisenä keskiviikkoiltana. Ensimmäisen kerran galleriat otettiin haltuun keskiviikkona 1.10.2014. Vuonna 2017 Galleriakeskiviikkoa vietetään 1.3., 5.4. ja 3.5. sekä syyskaudella 6.9., 4.10. ja 1.11.

Lisätietoja Facebookissa Galleriakeskiviikko -sivulta. Tägää omat kuvasi #galleriakeskiviikko.

Galleriakeskiviikkoa järjesti Siivouspäivän, Olohuonenäyttelyn ja Helsingin taivaan alla -illallisten tekijätiimi Yhteismaa vuosina 2014-2016. Keväällä 2017 vetovastuu siirtyi Galleristit ry:lle.

Onko sinulla galleria ja haluat mukaan? Ota yhteyttä info.galleriakeskiviikko@gmail.com

*

On Gallery Wednesday the art galleries in Helsinki keep their doors open until the evening – and you are invited! Galleries might offer something extra for visitors, for example openings, performances, discussions, art workshops, snacks or beverages. You can find  a map showing all the participating art galleries here.

The event is held six times a year, three times in autumn and three times in spring, the first Wednesday evening of the month. Gallery Wednesday was organized for the first time in the autumn of 2014. You can join us in spring 2017 on the 1st of March, 5th of April and 3rd of May, and later in autumn on 6th of April, 4th of October and 1st of November.