Info

Galleriakeskiviikkona galleriat pitävät ovensa auki iltaan asti ja kaikki kaupunkilaiset ovat kutsuvieraita. Galleriassa saa seurustella, nauraa, inspiroitua ja paasata – tai vain hengailla ja tavata kavereita. Siellä on ehkä bändi tai ilmaista pillimehua ja popcornia. Siellä on myös lupa viihtyä ja viipyä.

Galleriakeskiviikkoa vietetään kevät- ja syyskaudella aina kuun ensimmäisenä keskiviikkoiltana. Ensimmäisen kerran galleriat otettiin haltuun keskiviikkona 1.10.2014. Vuonna 2018 Galleriakeskiviikkoa vietetettiin ensi kerran 4 kertaa sekä keväällä että syksyllä. Kevään 2019 keskiviikot ovat 6.2., 6.3., 3.4. sekä 8.5.

Lisätietoja Facebookissa Galleriakeskiviikko -sivulta. Tägää omat kuvasi #galleriakeskiviikko.

Galleriakeskiviikkoa järjesti Siivouspäivän, Olohuonenäyttelyn ja Helsingin taivaan alla -illallisten tekijätiimi Yhteismaa vuosina 2014-2016. Keväällä 2017 vetovastuu siirtyi Galleristit Ry:lle

Onko sinulla galleria ja haluat mukaan? Ota yhteyttä info.galleriakeskiviikko@gmail.com

*

On Gallery Wednesday the art galleries in Helsinki keep their doors open until the evening – and you are invited! Galleries might offer something extra for visitors, for example openings, performances, discussions, art workshops, snacks or beverages. You can find  a map showing all the participating art galleries here.

The event is held  the first Wednesday evening of the month. Gallery Wednesday was organized for the first time in the autumn of 2014.  In 2018 the event is held 4 times in spring and 4 times in autumn. The dates for Gallery Wednesday in the spring term 2019 are 6.2., 6.3., 3.4. and 8.5.

You can find us also in Facebook and tag your shared photos using the  #galleriakeskiviikko tag.